Miért sárga a hajtövem?
Figyelt kérdés
Évek óta szőke vagyok de az utóbbi időben akármilyen festéket vwszekr, legyen az dobozos palette vagy fodrászkellékesben vett kallosos festék a hajtövem mindig sárgás. Használok hamvasító sampont amitől a hossza nagyon szép színű de a hajtövem ugyanúgy sárgás. Mit csináljak vele? (Eredeti hajam sötétszőke ha ez számít valamit)2017. febr. 26. 09:53
1/7 A kérdező kommentje:
* veszek bocsánat az elírásért
2017. febr. 26. 09:54
2/7 anonim válasza:
A festék amit használsz az is hamvas árnyalat?
3/7 A kérdező kommentje:
Természetes világos szőke
2017. febr. 26. 16:36
4/7 anonim válasza:
De mi a márkája és a számkódja? az a lényeg. ha nem hamvas árnyalatot használsz hanem arany, vagy vöröses fényűt akkor valószínű emiatt van. palette festékeknél nem tudom hogy van de a kallosról tudom hogy a .1-re végződőek a hamvas árnyalatok
5/7 A kérdező kommentje:
Kallos sima 10es
2017. febr. 27. 04:47
6/7 anonim válasza:
akkor sztem azért. vegyél 10.1-est legközelebb
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom :)
2017. febr. 27. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!