Lányok! Közületek csinált már valaki olyat hogy legalább 1 évig nem vágtál a hajadból 1 cm-t se?
Ebben mi a nagy szám?
Ha egészséges és olyan a fazonja, hogy nem igényel sűrű utánaigazítást, akkor nem kell sűrűn vágni.
Talán max. 3 év volt, míg nem vágattam belőle. Csak annyi történt, hogy megnőtt a combom közepéig és el tudtam adományozni 60 centi teljesen egészséges hajat úgy, hogy még úgy se lett rövid hajam.
igen volt és nőtt mint ahogy szokott, amikor meg frissítettem 2-3 centit hirtelen megindult és nőtt tovább ugyanolyan tempóban
ui: derékig ér, kell a frissítés félévente legalább :)
a kérdést azért tettem fel, mert a fodrászok sokszor mondják, hogy 1-2 havonta vágatni kell a haj végeit... én évek óta növesztem a hajam, és kb most kezdett el nőni, kb hát középig ér, nagyon szeretném ha derékig érne. és valahogy sajnálom 1.2 havonta vágatni a végeit, mert szerintem akkor levágom azt, amit nőtt abban a hónapban... és elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha legalább 1 évig nem látna a hajam ollót... nagyon szeretném már végre a célt elérni :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!