Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Közületek csinált már...

Lányok! Közületek csinált már valaki olyat hogy legalább 1 évig nem vágtál a hajadból 1 cm-t se?

Figyelt kérdés
milyen volt utánna? nőt valamennyit?

2017. febr. 24. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ebben mi a nagy szám?

Ha egészséges és olyan a fazonja, hogy nem igényel sűrű utánaigazítást, akkor nem kell sűrűn vágni.

Talán max. 3 év volt, míg nem vágattam belőle. Csak annyi történt, hogy megnőtt a combom közepéig és el tudtam adományozni 60 centi teljesen egészséges hajat úgy, hogy még úgy se lett rövid hajam.

2017. febr. 24. 16:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon értem a kérdést, főleg a "valamennyit" :DD persze hogy nőtt, kb 3-4 éve nem vágattam belőle, akkor kb áll alá ért most meg derékig.
2017. febr. 24. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:

igen volt és nőtt mint ahogy szokott, amikor meg frissítettem 2-3 centit hirtelen megindult és nőtt tovább ugyanolyan tempóban

ui: derékig ér, kell a frissítés félévente legalább :)

2017. febr. 24. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a max az 1 év volt, én mindig nyár elején vágatok belőle. Legutóbb olyan június vége fele vágattam belőle és a hajam nagyon gyorsan nő ezért kb 20-30 cm-t szoktam vágatni egyszerre. Sokan mondják hogy havonta, két havonta kell vágatni n de szerintem fölösleges. Meg ha növeszted akkor ne vágass belőle mert attól nem fog gyorsabban nőni csak levágod amit eddig nagy nehezen megnőtt.
2017. febr. 24. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
volt... hogy ne nőtt volna? mi értelme ennek a kérdésnek? :D
2017. febr. 24. 20:53
 6/12 A kérdező kommentje:

a kérdést azért tettem fel, mert a fodrászok sokszor mondják, hogy 1-2 havonta vágatni kell a haj végeit... én évek óta növesztem a hajam, és kb most kezdett el nőni, kb hát középig ér, nagyon szeretném ha derékig érne. és valahogy sajnálom 1.2 havonta vágatni a végeit, mert szerintem akkor levágom azt, amit nőtt abban a hónapban... és elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha legalább 1 évig nem látna a hajam ollót... nagyon szeretném már végre a célt elérni :)

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2017. febr. 24. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
"sajnálom 1.2 havonta vágatni a végeit, mert szerintem akkor levágom azt, amit nőtt abban a hónapban" nem csak szerinted, hanem konkrétan tényleg levágod azt az 1-2 centit amit nőtt...csak akkor KELL vágatni a végéből, ha töredezik. úgyhogy nyugodtan hagyj fel a gyakori hajvágással, teljesen logikátlan ha növeszteni akarod
2017. febr. 24. 23:02
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2017. febr. 25. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak akkor vágjál belőle, ha látod, hogy tényleg el kezdett töredezni. Amúgy nem kell. Sok sikert a növesztéshez.
2017. febr. 25. 12:44
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2017. febr. 25. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!