Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Citromlé+víz hajra? Azt...

Citromlé+víz hajra? Azt hallottam, hogy fényesebb és erősebb lesz tőle a haj, ha mosáskor leöblítem ilyennel. Nem károsítja a hajat a gyümölcssav?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én vagy 1 éve kipróbáltam ezt,és nem hazudok Neked,ahogy nyáron rásütött a nap a hajamra,vagy vizes lett,sárgászöld színe volt.nem teljesen,de elég észrevehető volt,Én a helyedbe inkább valami pakolást vennék:)
2010. máj. 9. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Gyah:| Áh, amúgy csak kíváncsiságból írtam a kérdést, nem akartam minden áron kipróbálni, csak ha nagyon jó vélemények vannak, de szerintem inkább hanyagolom:) Köszi a választ!:)
2010. máj. 9. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:

nem bolondság. tényleg hatásos. az előző kommentelónek talán túl sok került a hajára...

vagy zöld citromot használt:D na tényleg. az sem mindegy h érett vagy sem az a citrom. de azért lesz selymes a haj mert a hajvégeről marja le a száraz részeket.

2010. máj. 9. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Szivesen!

Egyébként utolsónak,majdnem fenékig érő hajamra egy felet "raktam".

És nem zöldcitrom volt:)

2010. máj. 10. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!