Rettenetesen ronda a hajam! Valami megoldás?
Sziasztok? Barna, vállig érő hajam volt, és kitaláltam hogy ezüst hajat szeretnék, bejelentkeztem fodrászhoz, aki kiszőkítette, és megcsinálta a tövét feketerére, és Rátett egy kallos mixture színt éd most úgy néz ki a hajam, hogy fekete a töve, egy kék sáv, és szürkés szín, de igazábol nem is néz ki rosszul.. Nem ezzel van a baj. Hanem a hajam végével, olyan szinten roncsolt, hogy borzasztó hozzányulni, ugyan vágott belőle, de mondtam hogy ne túl sokat mert nem szeretem a rövif hajat, de még igy is nagyon roncsolt :/ majd 1 vagy 2 hónap mulva amikor nő egy kicsit vissza megyek vágatni belőle, max 2 centit... Valami ötlet hogy mit tegyek addig a hajammal hogy legalább kicsit szebb legyen a vége?
Köszönöm a válaszokat elöre is! Egyébként javulni fog a hajvégem?
A haj alapból halott szóval nem önregeneráló.Meglehet menteni a hajad,de mondjuk nem olcsó.A te hajad esetében gondolom elég mélyen fellettek sértve a haj védőrétegei és akkor a hajbelsejéből is kiszakadtak összetevők elmosódtak,kikoptak elszakadtak,és ezáltal teljesen dehidratálódott.De vannak ilyen ugymond visszaragásztási módszerek amikor bizonyos fillerként viselkedő anyagok bepótolják azokat a sérüléseket és a hajvédőrétegeit is mimikálni tudják,és ugyanolyan "puha" és funkcionális lesz,azaz ellenálló nem törik rögtön le.Ez nem örökké tartó,tehát ismételgetni kell ezen termékek használatát.Ami nekem legjobban bevált és megisbirod online rendelni:
ez a termékcsalád közül válogass,legalább egy balzsamot vegyél
ez pl 50 milis és relativ olcsó,próbáld meg.
Inkább most vágass belőle amennyit kell, ne várj, mert még jobban feltörik, akkor meg már nem lesz elég a max 2 centi, hanem kell majd 5 is.
A szőkítéssel meg óvatosan, még a fodrászok is el tudják rontani. Régebben egy barátnőmnek a hátközépig érő haját vállig érőre égették, szó szerint füstölt. Szerintem keress egy másik fodrászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!