Bajuszgyantát lehet DM-ben venni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 23:55
1/6 anonim válasza:
Én még nem láttam de sima gyanta is jó bajuszra. Az is pont ugyanolyan.
2/6 anonim válasza:
opilca arcgyanta. minden drogériában lehet kapni. kis vékony csíkok vannak benne.
3/6 anonim válasza:
Igen, van arcra kitalált gyanta, csak arra emlékszem, h fehér rózsaszín a doboz-a, én is dmben vettem :D
4/6 anonim válasza:
nehogy pénzt költs külön gyantára!!!
ott a veet kréme. ami szörtelenít is egyben. használhatod ahova tetszik. hiába az előírás h 10 percnél tovább... szó se! a bajuszt és az intim részeken is alkalmazható, de csak ügyesen.
5/6 anonim válasza:
miért a gyanta nem szőrtelenít??? :D úr isten
6/6 anonim válasza:
Én inkább a gyantát ajánlom, a maradt kis pihéket meg csipesszel kitépkedni. Ez gyengíti is a szálakat. Amúgy én rendes gyantából vágok le csíkokat, ilyen kézzel felmelegíthetős hideggyantát szoktam venni. A krémet egyszer kipróbáltam... Ha nem figyelsz, kicsípi a bajszod és sebes lehet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!