Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullásról véleményeket várok?

Hajhullásról véleményeket várok?

Figyelt kérdés
Mindig hosszú (vállig érő), dús, göndör hajam volt. Most is mindenhol sok hajam van, kivéve a fejtetőmön, már konkrétan átüt rajta a bőr és ez nagyon aggaszt. Mivel amúgy sok hajam van, rátudom rakni oldalt elől, de roppant zavar. Kb. 2 éve naponta mosok hajat és jelentős hajmennyiség marad a kádban. Lehet ettől? Hagyjam a napi hajmosást? A családban egyébként senki nem kopaszodik, mamámnak is sok haja van és papámnak is, szüleimről nem beszélve. Persze ettől lehet genetikai...
2017. febr. 20. 07:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 23 éves fiú vagyok.
2017. febr. 20. 07:45
 2/4 A kérdező kommentje:
És még hozzátenném, hogy az egyetem miatt sokszor szedtem a hajamat, amíg nem jöttek ki hajszálak. Erről már leszoktam. Gondolom ez is hozzájárulhat, de ez akkor azt is jelenti, hogy már ott nincs hajhagymám? Nőhet még oda haj??
2017. febr. 20. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a fejtetődön vetted észre, hogy megritkult?

Hajhullást a szervezetben lévő gyulladás is okozhat. Egy általános vérkép nem ártana a háziorvosnál.

2017. febr. 20. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Így van, vérkép, orvos, szedhetsz hajerősítőket is, ha minden más okot kizártak. Nem akarok rád ijeszteni, de simán benne van az is, hogy kopaszodsz.
2017. febr. 20. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!