Barátnőmnek hosszú haja van. Én ezt le szeretném vágni neki mert tudom hogy jobban áll neki, de ő nem engedi. Mittegyek h engedje?
Mennyire akarod rövidre vágni a haját? Mert én 1x levágattam nagyon rövidre, közben utáltam a rövid hajat mindig. Persze mondogatták, hogy deszép így a hajad meg minden, de én utáltam. Aztán hogy örültem, mikor megint megnőtt! :)
Ne akard levágni a barátnőd hajád, az ő haja, neked semmi közöd hozzá.
Vágd le a sajátodat vagy anyádét...
Nem értem miért kell ráerőltetni?
Én sminkes tanuló vagyok mégse sminkelem ki a környezetem ha kérik, ha nem.
Állj már üresbe :D
szerintem meg kifejezetten jó ember vagy, hisz csak jót akarsz neki! szar egy helyzet mikor valaki ragaszkodik valamihez ami nem jó neki (nincs olyan jó ízlése). sztem te megtettél minden tőled telhetőt, aki hülye az szenvedjen!
én speciel örülnék ha ilyen barátnőm lenne mint te! :)
áhh először sztem is kedves vagy hogy segítenél neki. DE
van ki nem szereti az újat és nehezen nyit más dolgok felé. én is megölném azt aki le akarná vágni a hajam. ha neki így tetszik nem tehetsz semmit. és vigyázz mert ha nagyon erőlteted sok mindent elronthatsz vele.és mellesleg mindenkinek más az ízlése ezt nem felejtheted el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!