Mennyire néz ki jól egy fiún a szőrös has?
Figyelt kérdés
16 vagyok kicsit izmos hasam van. Egy fekete szőr csík van a hasamon a köldökömig, a mellkasom nem szőrös. Tehát mennyire néz ez ki jól, vagy szedjem le.2017. febr. 17. 16:49
1/5 anonim válasza:
Teljesen szubjektív hogy kinek mi tetszik a másikon, illetve kinek mi áll jól.
Nekem speciel pont tetszik az ilyen csík+csupasz mellkas, de ismerek olyat aki rosszul van az ilyentől, van aki kifejezetten a mellkasszőrt szereti.
Szóval ha neked tetszik így magadon, akkor hagyd. Ha lesz barátnőd megkérdezheted hogy neki mi a véleménye és ha nem tetszik neki, esetleg kedveskedhetsz azzal hogy leszeded.:)
2/5 anonim válasza:
Ez elfogadható és természetes. Nekem semmi bajom nincs vele. 16/L
3/5 anonim válasza:
A bozontot nem szeretem, de a köldök alól induló csíkot imádom.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is szexi a köldök alatti csík :)
5/5 anonim válasza:
Köldök alatti csík nagyon jól tud kinézni, ha a többi részen csupasz. (Kancsíknak is szokták nevezni.) Más kérdés, hogy az a csík lejjebb hogyan folytatódik…😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!