Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszu vs hosszabb? Melyik...

Hosszu vs hosszabb? Melyik frizura all (t) jobban? (Keppel)

Figyelt kérdés

A rovidebb hajas egy masfel evvel ezelotti kep, a hosszabb egy viszonylag friss. A hajszin mindkettonel ugyanaz, csak a fenyek miatt csaloka, es tunik masnak. Nektek melyik hajhossz tetszik jobban? Vagassam vissza, vagy maradjon ilyen? Elore is koszi a velemenyeteket. :)

[link]

2017. febr. 16. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Na ebből aztán valóban el lehet dönteni, hogy melyik hossz áll jobban a hátadnak...
2017. febr. 16. 22:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, ugy latom rosszul fogalmaztam, inkabb ugy kellett volna kerdeznem, melyik hajhossz a szebb szerintetek. :-)
2017. febr. 16. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a baloldali tetszik jobban, de inkább a környezetedben élők tanácsát fogadd el mert ők látják melyik áll jobban neked.
2017. febr. 16. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a baloldali tetszik jobban.
2017. febr. 17. 02:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Bal oldali. Nekem nagyon fura a jobb oldalon lévő. Tudom, hogy lépcsőzetesre van nyírva, de ez a "v" betűt formáló vágás nem tudom melyik fodrász kezéből szaladt ki. Te magad vágtad?

Valahol a kettő közt lenne divatos. Menj fodrászhoz és kérd meg, hogy enyhén lépcsőzetesre vágja- az modern lesz és nem göndörített hajvéggel is jól fog állni- mert ha jól látom a te hajad egyenes szálú. Na most ilyen hajnál az egyenes állapotát kell figyelembe venni vágáskor.

2017. febr. 17. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
-Csak azért írtam, mert láttam ilyet, hogy mielőtt kijönne valaki a fodrászatból szépen beszárítják, begöndörítik a hajvéget, aztán amúgy full egyenes hajjal bizarr módon néz ki. Ombre ugyanez ha rosszul csinálják.
2017. febr. 17. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyforma :/

20F

2017. febr. 17. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a bal oldali szebb. Tudom hogy nagyon népszerű a V alakra vágott frizura, de nekem egyáltalán nem tetszik.
2017. febr. 17. 18:01
 9/9 anonim válasza:
A hosszabb, de ehhez az arcodat is látnunk kellene, akkor jobb ítéletet tudnánk alkotni.
2017. febr. 19. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!