Pasik! Szerintetek mennyire dögös ez a frizkó?
Figyelt kérdés
[link] Kylie Jenner fazonra,nekem most félhosszú festett szőke hajam van,de levágatnám ilyenre,aki esetleg tudja melyik színkód ez a hajszíne írjon légyszii!!#Kylie stílus #szőke bubi frizura
2017. febr. 16. 21:18
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni kék szemem van,és olivatónusu bőröm :)
2017. febr. 16. 21:19
2/6 anonim válasza:
Egy csomó féle frizura van az általad linkelt keresésre, linkelj normálsian.
3/6 anonim válasza:
Nagyon dögös. Viszont ehhez a színhez szolizni is kell,mert szerintem úgy szépen érvényesül a haj
5/6 anonim válasza:
Most lehet haragudni fogtok rám, de nekem nem jön be.
6/6 anonim válasza:
Ezt csak azért mondom, mert a véleményemet kérdezted. De leginkább a te saját véleményed számít (azonkívül, hogy téged nyilván érdekel, hogy másoknak tetszik-e). Egy szép nő szinte akármelyik frizurában szép. Valamint ha ápolt a haja, akkor nálam az utolsó dolog azt nézni, hogy egyenes vagy göndör, vagy hogy hosszú vagy rövid, vagy szőke vagy barna. Tök mindegy, mert nem ezt fogom nézni egy nőben. És azt még elmondom, hogy a természetességet szeretem, és ha egy nő haja nem festett, hanem eredeti színű. Remélem nem írtam túl sokat, de valamiért úgy éreztem,hogy meg kell írnom a véleményem. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!