Francia/parketta/rák/kalács fonás, de hogyan? Bővebben lent.
Már sokféle nevét hallottam :D
Szóval be tudom magamnak fonni így, akár két fonatba is (többel még nem próbálkoztam), de az lenne a kérdésem, hogy sokszor láttam már úgy, hogy nem maradt utána lógó hajfonat, hanem egyszerűen csak a fejen volt végigfonva, és nem ért tovább, mintha konty lett volna. Ilyet hogyan kell csinálni?
vagy csak szimplán rövid a hajuk, ezért eddig ér? :D nem tudom, tényleg. csak nagyon tetszik az ilyen haj :)
fogalmam nincs, hogyan csinaljak, mindig en voltam az alany, es anyukam fonta,csak azert irok, mert mi fokhagymanak hivtuk otthon:) ezt kihagytad a felsorolasbol:)
sok sikert:)
Valahogy alul a tarkójuknál betömködik a copfot a fonat alá. Azt kétlem, hogy az enyém beférne, mert túl hosszú.
OFF: Próbáltam képet keresni, hogy kell, de nem találtam, de ezt nézd meg: [link]
Wáááááááááááóóóóóóóóóóó. Ez azért nem semmi.
köszi, betömködtem, nem olyan szép, de azért hasonlít az elképzelésemhez :D majd belejövök :)
fokhagymáról még nem hallottam :)
én is próbáltam képet keresni, de nem találtam :D amit viszont mutattál, az nagyon durva :)
Hali !
Próbáljátok meg úgy, hogy a hajatokat anyira betoljátok hogy elől szinte ki lehessen huzni.Nekem ugy szokott sikerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!