2/5 A kérdező kommentje:
bocsi hogy nem írtam oda: milyen márkájú hajfestékekkel?
2010. máj. 8. 14:53
3/5 anonim válasza:
először is teljesen le kell szivattatnod a hajd, majd a fodrász ún. keverőszíneket vagy korrekciós színeket fog használni, amit szőkével fog keverni, mert csak keverve lehet őket használni. Mivel a szőke gyakorlatilag színtelen, ezért fog ilyen intenzíven érvényesülni a szín.
Javaslom, hogy tényleg ne házilag próbálkozz, mert nagyon nagy gyakorlat kell itt az arányok megtalálásához. Olyan szalonba menj, ahol jó minőségű, pl loreal alapanyagokkal dolgoznak.
4/5 anonim válasza:
nem kell kiszívatni a hajad! Nekem közép/sötétbarna hajam van eredetileg és narancssárga/piros-ra festetem, 9-es oxival nagyon is élénk lesz. Édesanyám az ugyanilyen színű haját világosszőkére festeti, de nem tudom hányas oxit használ. Egy jó fodrász megcsinálja neked simán. egyébként én londa vagy wella hajfestéket használok, mikor melyikből tudok jó színt kapni. Mindkettő nagyon tartós. Azt hiszem ezekből is van nagyobb boltokban kapható, kész színekből álló választék, de én mindig a színpalettások közül szoktam választani. A keverőszínek használatával elég élénk árnyalatok érhetőek el. Valamint aminek még nagyon jó színe van, az a Matrix festék, igazán élénk:)
5/5 anonim válasza:
otthon is simán meg lehet csinálni, én is magamnak csinálom.
kiszőkítem a hajam és Manic Panic festékkel befestem. minden színben kapható, és viszonylag tartós:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!