Fekete hajam ki lett szőkítve (fokozatosan), azóta 2Xfestve szőkével. Most szeretnék violet színű hajat, melyik festék jó ebből? Nem fog hamar kopni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 23:11
1/6 anonim válasza:
Kopasz akarsz lenni? Mert ha így megviseled a hajad, az leszel...
2/6 A kérdező kommentje:
mivel viselném meg?:O
nem mind1 h szőkével festem tovább v violával?:S
sőt igy még jobb is, emrt a szőke károsabb
2010. máj. 7. 23:24
3/6 A kérdező kommentje:
különben meg nem ez volt a kérdés
2Xis szivatástól még nem megy tönkre az erős szálú dús hajam:9 kutya baja ...és ennek már fél éve
2010. máj. 7. 23:25
4/6 anonim válasza:
Swarzkopf Brilliance-Ultra violet
Szerintem nagyon szép színe van, és nem kopik ki olyan hamar
5/6 anonim válasza:
A hajat tönkreteszi a szőkítés (gondolom, hidrogénnel...), meg a festés, gyengíti a hajhagymákat, és hullani fog. De ha kopasz akarsz lenni fiatalon, nekem aztán mindegy, hajrá! Majd a parókagyártók profitálhatnak, vagy tetováltathatsz a fejedre valamit, csini lesz...
6/6 anonim válasza:
Ez egy hülyeség amit leírtak, attól még, h 2x vagy 3x volt szőkítve a hajad, nem fog kihullani!!! -.-', pláne h írtad h vastagszálú dús hajad van.(nekem is amugy)az igaz, h ha szőkíted akkor mindenképpen a legkímélőbb szőkítővel és ne tedd gyakran, de ennyitől nem leszel kopasz. Amugymeg én a dmben vettem anno lilás,rozsaszines festéket, akkoris feketére volt festve a hajam, nem szivattam le, csak megvártam amig lenő, és tökjól befogta, haláli jól nézett ki!!a márkára már nem emlékszem, de mintha Schwarzkopf lett volna. (most is akartam venni de pont elfogyott a polcrol :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!