Hogyan távolítsam el hatékonyan az orrszőrzetemet?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van. 2 naponta újra látszik és képtelenség leszedni. Vegyesen használom a szemöldök csipeszt a borotvát és az ollót. Hófehér bőröm van és sötétbarna szőröm. Ti hogy csináljátok, hogy ne legyen szőrös a fejetek? Ebbe beletartozik a szemöldök és a bajusz is. Szakáll nincs, hála a jó istennek.2017. febr. 9. 13:06
1/7 anonim válasza:
Ne is legyen szakállad, undorító! De ahova nézek, ott szőrös, ősember fejek vannak, majd elhányom magamat! Nekem egy férfin ne legyen semmi szőr az arcán, se bajusz, se pajesz, se szakáll, semmi! Legyen ápolt, és nett! Nekem volt egy undorító ismerősöm (férfi), és az ő orrából rendszeresen lógott ki a szőr, én szóltam neki, akkor még erre ő sértődött meg! De továbbra is ápolatlan maradt, nem változott a helyzet :(
KÉrdező: vannak ma már orrszőrnyírók, ezt keresd. Pár ezer forintos beruházás: 2-3-4 ezer max.
2/7 anonim válasza:
Létezik orrszőrnyíró készülék, direkt ilyen célra.
3/7 anonim válasza:
Szörnyű ez, hogy az anyatermészet meg az emberi természet és közízlés egymás ellen megy.
4/7 anonim válasza:
Orrszőrnyíróval. Én nem csak annyira vágom le hogy ne látszon,hanem kinyírom belőle teljen mindet, így elég 2 hetente csinálni.
5/7 anonim válasza:
Barátom orrszőrnyíróval szedi ki.:)
6/7 A kérdező kommentje:
3-as ez a másokra való tekintet. Az ember társas lény. Úgyhogy a szőrnek mennie kell.
Nekem nem bírja ki 2 hétig a gyökérből való kihúzásos módszerrel.
2017. febr. 12. 22:38
7/7 anonim válasza:
esetleg a gyufa az ami biztos kiszedi. Csak szagold meg a lángot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!