Hogyan lehet mű raszta hajam, és hogy mivel jár?
Figyelt kérdés
Mellig érő kimosható festékkel festett vörös hajam van, igazi rasztát nem szeretnék még, de kipróbálnám, ezért a mű rasztán gondolkozom :)
mivel jár, hogyan lehet ápolni, megcsinálni? nagyjából mindent szeretnék tudni róla
sok helyen keresgéltem de normális dolgokat nem találtam
segítenétek? :)
2017. febr. 5. 23:03
1/3 anonim válasza:
Sajnos segíteni nem tudok, de érdekelnek a leendő válaszok, nemsoká vörös leszek és szintúgy gondolkoztam a murasztan :D sok sikert hozzá, király ötlet!
2/3 A kérdező kommentje:
Hehe :D hajrá, remélem sikerül mindkettőnknek! :) én közben rájöttem hogy megy ez! de a kérdés maradhat, hátha neked segítenek! vagy segítsek? vannak videók, én onnan jöttem rá dolgokra :D
2017. febr. 5. 23:46
3/3 anonim válasza:
Vagy gyapjú vagy pedig speciális haj kell hozzá, aminek valami k betűs neve van.
Az előbbit nemezelni kell, bepödörni, majd a hajba fonni.
Az utóbbi időigényesebb, fárasztóbb, szöszmötölős.
Mosni lehet, a hajat nem károsítja, ráadásul bármilyen színű frizurát csinálhatsz.
YouTubeon találsz mindkét módszerhez részletes videót, ha beírod, hogy műraszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!