Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek hogy jött helyre/mit...

Nektek hogy jött helyre/mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Régen nagyon nagyon korpás volt a hajam, de ez teljesen elmúlt. Head and shoulderset használtam és bevált. Azóta ezt a sampont használom, viszont (kb) novembertől újra korpás hajjal küszködök, és nem segít semmit a sampon. Nagyon sürgős lenne mert utálok így iskolába járni.. Nektek hogy szűnt meg teljesen?

2017. febr. 4. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szia! nekem a haj-bőr-köröm vitamin komplextől jött helyre a fejbőröm, na meg egy kiskanál szódabikarbónát raktam a samponomba minden mosáskor (utána jó erős pakolás, mert a szódabikarbóna mindent leszed!!). én 2-3 naponta szoktam mosni, az segít. a vitamint a DM-ben pár száz forintért meg lehet venni, a szódabikarbóna pedig filléres dolog :) minden jót
2017. febr. 4. 20:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Ment a zöld
2017. febr. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!