Csajok! A fiu bajuszal vagy bajusz nelkul jobb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 11:16
11/21 anonim válasza:
biztos szakmunkásbajszod van és nem akarod levágni...:D
bocs ebből erre tudok következtetni...
bajuszt 40-80 éves férfiakon látni...de már tényleg kevesen ,,viselik"..dehogy egy fiatal srác...
13/21 A kérdező kommentje:
17:21-es mire erted szakmunkas bajusz?
2010. máj. 7. 18:57
14/21 anonim válasza:
Szerintem meg KÖRSZAKÁLLAL, aminek része a BAJUSZ! Ohh, teljesen odavagyok a szőrösarcú férfiakért!(L)
15/21 anonim válasza:
Jesszus -.-" egyértelmű hogy nélküle !!!!
16/21 anonim válasza:
nem vagyok lány, de megválaszolom:
Adj már magadra egy kicsit és nehogy bajuszt növessz xD
17/21 anonim válasza:
Hali!
Nekem apukám egyszer viccből körszakállat növesztett előszőr nem tudtam megszólalni utána meg elkapott a röhögőgörcs.Nekem nem tetszik...Azért ez tényleg elég nagy baromság.!:D
18/21 anonim válasza:
A bajusz ma már egyáltalán nem divat. Kevés olyan ember van, akinek jól áll, vagy az arcformájához illőt választ, ha már megnöveszti. Szerintem csúnya, amikor ráragad az étel, nagyon ügyelni kell a tisztántartására és az ápolására. Személy szerint nem szívesen csókolóznék bajuszos férfival, engem már a borosta is zavar.
19/21 anonim válasza:
Bajusz nélkül! A bajusz szerintem nagyon öregít. Egy fiatal fiún egy bajusz nevetséges, mert a fiatal arcát egy ilyen öreges viselettel teszi furcsává... amúgy meg szúr is, rendszeresen kell nyírni, sokaknak nem elég sűrű, vagy nem egyszínű....szerintem szörnyű.
20/21 anonim válasza:
Szúrós, kajamaradékos. :D Pfuj!
Azonban a borostás arc bejön. :}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!