Mit használjak a hajamra, hogy kibírjon igazítás nélkül egy 8 órás napot a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Eddig hajlakkot használtam töménytelen mennyiségben, de a fodrászom mondta, hogy árt a hajnak ez a "bukósisak"-szerű keménység. Ajánlott egy pumpás hajlakkot, de nem sokat ér, már egy gyengébb szél is összekuszálja a hajam. Van megoldás, hogy puha, selymes legyen a hajam, mégis legyen tartása?2010. máj. 7. 08:59
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz, egy vállig érő haj után nagy váltás lenne :)
2010. máj. 7. 09:44
3/5 anonim válasza:
nincs olyan ami tart és ne lenne kissé ragacsos...ettől lakk a neve. más meg nem tart, a hajhab csak nedves hajra jó és utána tovább tart a frizut belőni...szóval minek is annyira "konkrét" hajkorona 8 órán át?
4/5 anonim válasza:
9.44 es vagyok megint... szóval más nincs mint a lakk... az meg árt. nem piszkálásból kérdem miért kell, hoyg annyira olyan maradjon mint reggel? nekem derékig ér a hajam és fent gyakran használok csatokat a megfelelő helyre bökve és akkor ha jól akaor kinézni egy két tincs van pl. besütvem, vagy kreppelve és az lakkozva, másnak a másik oldanlon, harmadnap meg sehol és akkor kíméled a hajadat, hátul meg nem kell vele annyira törődni, kifésülve, szabadoneső... , vagy feltűzve és akkor sem kell lakk.
5/5 A kérdező kommentje:
A hajammal az a gondom, hogy összevissza hullámosodik, néhol meg teljesen sima, nem túl szép, ha nincs normálisan beszárítva és belőve, nagyon nem szép. Frufrum is van, azt is minden reggel be kell lőni, mert eláll, ha fújja a szél, akkor meg égnek áll...
2010. máj. 7. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!