Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a karomat elkezdem gyantázn...

Ha a karomat elkezdem gyantázni akkor lesz valami "következménye"?

Figyelt kérdés
Olvastam több tapasztalatot, véleményt is. Most akkor igaz, hogy "erősödik" vagy ez egy tévhit? Nem lesz tőle sötétebb, esetleg dúsabb?
2017. febr. 1. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
semmitől nem erősödik. a borotválástól sem erősödik csak durván nő vissza. a gyantától pont hogy vékonyabban nő vissza a szőrszál mert kitépi gyökerestül.
2017. febr. 1. 22:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én is így gondolom, csak néha már annyira kitartóan állítják az ellenkezőjét, hogy az ember elkezd kételkedni.
2017. febr. 1. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom nekem rendes normalis vilagos barna kis pihes szor volt elkezdtem gyantazni 1-2 evig de nem birtam raterem borotvara 6 eve kb es ugyan olyan mint volt. Szerintem a gyantatol is erosodik hisz amikor elkezdtem legeloszor szorteleniteni akkor gyantat hasznaltam az elso evben es ugyanugy eorsebb lett a szor de mostmar borotvat hasznalok csak eleg reg ota es semmit nem valtozott
2017. febr. 2. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!