Van itt olyan akinek színes haja van? Kék, rózsaszín, narancssárga, lila?
Csak volt, ezekozul mindegyik szin:)
Szoval kezelni egyaltalan nem nehez :DD annyi hogy hamar kikopnak, ugy 1-2 het alatt, szoval sokszor kell ujra festeni. Annyi a keknek a hatranya hogy az eletbe nem szeded ki a hajadbol (ha szokitve van), vagyis hat nagyon nehez.. En emlekszem elsonek rozsaszinnel festette, majd arra a keket. Es hat utanna kiserletezgettem es igen, a vegen mindig a keknel lyukadtam ki mert, mindig kikopott de csak a kekig az nem kopott tovabb.. Emlekszem egyszer 2x is kiszokitettem egymas utan a hajam (tudom felelotlenseg) es a kek meg mindig jelen volt, aztan befestettem vorosre a hajam, majdegy ket nap mulva (ugye hat hajmosas) es azon a reszen ahol a hajam szokitve volt (mert nagyabol levagtam a szokitett reszet a hajamnak) ujra kek lett.. Szoval igen a kek egy nagyon szivos szin.
Nekem volt korábban rózsaszín-lila melír a hajamban, de azt sajnos nagyon hamar ledobta a hajam, azóta volt pasztellrózsaszín, azt nagyon könnyű volt újrafesteni, ezért szerettem (hajmosásnál a balzsamhoz kellett keverni egy kis festéket, jó sokáig rajta hagyni, és kész is volt :)
Azóta csak az alja van festve, türkizre/zöldre, ez ahogy az első is írta elég tartós szín, az élénkségéből vesztett de egyébként közel három hónapig benne maradt a hajamban :)
Szóval nagyon színfüggő, a világosabb de élénk színekkel (pl rózsaszín) nekem nehezebb volt bánni, a sötétebbek egyszerűbbek (cserébe kb kiszedhetetlenek ha az ember változtatni akar), és tényleg sokszor kell újrafesteni ha ugyanolyan élénket szeretne az ember mint közvetlenül festés után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!