Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más lányoknak miért ilyen a...

Más lányoknak miért ilyen a szájuk?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit ilyen ráncos, ha rúzs van rajta, más lányoknak meg sima.

2017. febr. 1. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem is szokott ráncos lenni a szám ha rúzsozok, főleg akkor ha már régóta a számon van. Ez ellen azt szoktam csinálni hogy rúzsozás előtt szőlőzsírral bekenem az ajkaim, mert utánna mindig szebb lesz a felülete.
2017. febr. 1. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleve cserepes a szád a hidegtől, vagy mert rágcsálod, ne várj sima ajkakat. Jó ötlet, amit az első írt, én is úgy szoktam, kenegesd be szőlőzsírral rúzsozás előtt, simábbá teszi majd. Na meg persze mindig ápold rendesen.
2017. febr. 1. 14:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom:)
2017. febr. 1. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Néha le kell radírozni, pl méz+kristálycukor keverékkel, vagy fogmosáskor a fogkefével, és ahogy fentebb is írták hidratálni mielőtt rúzsozod. :)
2017. febr. 2. 17:30
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Használj ajakápolót.
2017. febr. 2. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!