Pesti BioHair szalonok milyenek? Melyik a legjobb?
Szerintem az ára korrekt,viszont nagy baj hogy a szakemberek tudása nagyon eltérő.Pl a XVII kerületben bizalmatlanul ültem be egy lányhoz és életem legmenőbb séróját csinállta meg.
Egy hónap múlva a Pólusba ugrottam be igazításra,hiába ecseteltem,mit,hogy szeretnék pocsékul kedvtelenül összecsapta.Oda tuti nem megyek nehogy hozzákerüljek,vagy hasonlóhoz.
Pár éve voltam, ott frissen mosott hajjal mentem és levágták. Kb 1500-2000ft lehetett. Nem voltam valami elégedett a hajammal és a fodrász modorával sem.
Most újra elmentem mert natúr cuccokat használnak és úgy voltam vele, hogy egy próbát megint teszek vele. Nekem félhosszú a hajam, kb a vállamig ér, pár centivel hosszabb. Megmostam a hajam reggel és elmentem a szalonba. A recepciós nő mondta , hogy a hajam bizony hosszú, tehát 4200ft lesz. Megkérdeztem, hogy lehet-e úgy hogy nem mossàk meg, és csak annyit mondott, hogy lehet, viszont attól még kikell fizetnem a teljes árat.
Szerintem nem fogok vissza menni, a tõredezett részeket vágattam csak le. A recepciós nő pedig nagyon flegmán mondta a nevem és kb minden 2. mondata után oda tette. A fodrász csaj viszont aranyos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!