Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy jobb epilátorozni?

Hogy jobb epilátorozni?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete borotváltam az intim tájékon és már megnőtt olyan 5 mm-sre. És már elég erős is. Így epilátorozzam le vagy borotváljam le megint és várjak amig csak 1-2 mm-eres lesz és akkor "legyalulom"? Milyen fejet ajánlanátok első epilátorozáshoz? Próbáltam már egyszer de nekem elsőre nagyon félelmetes volt de muszáj lenne megbarátkoznom vele mert uncsi a borotva és szúr és mint állat. Köszi!
2010. máj. 6. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
uuuh hát nem tudom...borotváld..és kenj rá szőrnövekedés gátlót v gyanta xD
2010. máj. 6. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Epilátort semmiképpen nem ajánlom, öngyilkosság! 1x-2x én is csináltam, de csak a szeméremdombon lehet megoldani, lejjebb már nem. Elég magas a fájdalomküszöböm, de nagyon nehezen bírtam. Szerintem tanulj meg gyantázni, vagy járj kozmetikushoz, havonta kell menni és 2800 HUF. Nem olyan vészes ezért havonta, de isten királyul megcsinálja, imádom :) Vagy van valami szőrtelenítő krém, az segíthet. És nehogy nekiállj gyantázni magadnak intim részen tapasztalatlanul, mert az is nagyon rosszul fog elsülni, én csak tudom :P Sok sikert! :)

20/L

2010. máj. 6. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
uccsó és az intim gyanta nem fáj?:D
2010. máj. 6. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
nem vészes, a kozmetikus ért hozzá, tudja hogyan kell csinálni, hogy ne fájjon. Barátnőmet múltkor meghívtam egy intim gyantára, tudni kell róla, hogy már egy kis ütésen is elkezd hisztizni, de az intim gyantát ő is jól bírta :)
2010. máj. 6. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Gyantát nem bírja a bőröm. :S És a borotvától is elég sokszor kipattogzok.

Na de még mindig nem tudom, hogy az epilátor a rövidebb szőrt jobban viszi mint a hosszabbat? És melyik fej legyen feltéve? :)

2010. máj. 7. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!