Lactacyd intimmosakodo gelrol mi a velemenyetek? Hasznal? Jo? Ha nem, ti mit ajanlotok?
Figyelt kérdés
Nemetorszagban elek,a patikaban kerdeztem,es ezt ajanlottak,7eurot fizettem ertem pff-.- borzasztoak az arak idekinnt. De mindegy. Szoval,szerintetek jo? En nem erzek semmi kulonosebbet tole.remelem jo helyre irtam ki,ha n bocsi
Koszi a valaszokat
2017. jan. 29. 02:37
1/2 anonim válasza:
Nekem bevált, ezek a tejsavas intim mosakodó gélek szerintem jók. Itthon se sokkal olcsóbb, viszont nekem nagyon sokáig elég, nem is használom minden nap. Ha érzem,hogy valami diszkomfort érzésem van "ott lent", akkor rögtön bevetem és el is múlik. Terhesség alatt végig használtam, mert akkor fogékony az ember mindenféle fertőzésre, és veszélyesebb is elkapni bármit. Szóval én ajánlom, bár ha semmi panaszod nincsen, akkor úgy gondolom felesleges.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia
Kis irritaciot ereztem a gyantazastol odalennt,meg nemreg egy egyhe ovszerallergiam is jelentkezett,Hála Istennek enyhe tunetekkel. Ezt vettem,egy masik Nivea intim mosakodot meg bepantent,mert kisse viszketett is:$
De szepen elmult.
Koszonom.
2017. jan. 29. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!