11/17 anonim válasza:
Szerintem a hintőpor nem jó, mert nem lehet rendesen eltávolítani, és fehér por marad a hajban, amitől korpásnak nézel ki. A száraz sampon viszont színtelen spray, ami nem hagy nyomot a hajon.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. jan. 28. 16:46
13/17 anonim válasza:
nem sűrűn használom a hintőport, és nem lettem korpás.:D miért lenne tőle korpás a fejbőr? Ennyi erővel a szárazsamponjaitoktól is ugyanúgy lehet!
14/17 anonim válasza:
Nem lesz tőle korpás, csak annak néz ki, mert a hintőpor is kis fehér szemcsékből áll.
15/17 anonim válasza:
Én kiszoktam fésülni belőle a hintőport, a szőke hajamon nem látszik, hogy "korpás" lennék
16/17 anonim válasza:
Én kipróbáltam ezt a hintőpotos butaságot utána meg ecsetelhettem korpa ellenes cuccal.
Ezért mondtam.
17/17 anonim válasza:
Nyilván a hintőporos verzió annak jó, akinek világosabb színű a haja. Meghát nem a flakonból kell öntögetni, megvan ennek a praktikája. De kinek mi válik be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!