Hogyan lehet védekezni a hajtöredezés ellen?
hát az én hajam szárítás nélkül igénytelen.
inkább legyen töredezett,de rendezett(vasalni ritkán szoktam)
ne vasald és ha lehet ne szárítsd és ne fesd!, ne szőkíttesd (eddig az összes barátom, rokonom aki szőkítette a haját megbánta és most mind barna:) elégett, és sírnak hogy nincs hajuk én meg büszke vagyok a szép ápolt barna hajamra :)
avon hajvégápoló, balzsam, hajpakolás! ilyeneket használj!
egyenes haj szép de ha töredezett és fénytelen akkor meg igénytelen! és már amúgy sem divat a vasalás!
nekem is töredezett volt(a vasalás miatt).Mióta elkezdtem használni az oriflame-től a hajvégápoló szérumot,sokkal szebb lett a hajam.nem drága,1300ft.
vagy pakolást teszek rá 2 órára tojásos-mézeset,vagy éjszakára olivaolajjal kenem be.
nekem ez bevált.
Szia!
Ahhoz, hogy tökéletesen orvosolni tudd a problémát használd a revalid termékeket a hajadra. Ezeket a termékeket használja a Horváth Éva volt szépségkirálynő is. Nekem is bevált, és nem kell sűrűn vágni azért a hajvégből, hogy ne legyen töredezett, vagy szálkás a vége.
Üdv: Krisztina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!