Lányok suliba a hosszú kiengedett hajatokat hogyan hordjátok órán?
Fül mögé tűröm, vagy összegumizom.
Ha véletlenül az arcomba lóg, akkor se szól a tanár. Nem az ő dolga.
Sokszor hajpántot használok, vagy összegumizom. Néha a fülem mögé tűröm, de van amikor azt sem teszem. Engem nem zavar, amúgy is hosszú derékig érő hajam van, sosem szerettem összefogni teljesen, csak tesin csinálom, meg amikor úszásunk van.
Már tervbe vettem hogy levágatom teljesen a hajamat, mert már meguntam hogy ennyit kell vele macerálni, főleg a fésülködést, aztán újra megnövesztem. Egyrészt az eredeti hajszínem akarom így addig lenövesztem a hajam hogy mégsem legyen extrém rövid és levágatom.
Ahogy éppen jól esett, kiengedve, csattal összefogva az elejét, összegumizva az egészet. De általában kiengedve van és eltűröm a fülem mögé, ha nagyon előre lóg.
Főiskolán volt egy oktató, aki szerint egy nő csak feltűzve hordhatja a haját, ha hosszú, és milyen kulturálatlan az, akinek lóg a haja. Nem foglalkoztunk vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!