Menstruáció és hajfestés. Szabad?
Mára van időpontom, elég nehezen kaptam, de sajnos megjött tegnap este (későbbre vártam). Lemondani nagyon nem szeretném, de a neten rengeteg olyan cikket olvasni, hogy ilyenkor nem jó hajatfestetni (igaz, a legtöbben cáfolják). De igaz ez? Szőkéből lennék sötétbarna. Előre is köszönöm a válaszokat.
18/L
Köszönöm a válaszokat! :D Látom a legtöbben az én véleményemen vannak, miszerint ez hülyeség, de azért akad ellenpélda is. Szerintem amúgy gyakran a véletlen műve a dolog, én nem hinném, hogy a menstruáció befolyásolná a haj vagy főleg a köröm szerkezetét... Valószínűnek tartom hogy annak nem fogja be a haját/potyog le a körme, akinek akkor is ledobná/lepotyogna, ha nem lenne épp havija.
Egyébként festettszőke hajam van, így valószínűleg elkezdi majd ledobni a színt (ezt a fodrász is mondta, újra kell majd 1-2x festeni), de talán nem a menzesz miatt lesz... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!