Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Menstruáció és hajfestés. Szabad?

Menstruáció és hajfestés. Szabad?

Figyelt kérdés

Mára van időpontom, elég nehezen kaptam, de sajnos megjött tegnap este (későbbre vártam). Lemondani nagyon nem szeretném, de a neten rengeteg olyan cikket olvasni, hogy ilyenkor nem jó hajatfestetni (igaz, a legtöbben cáfolják). De igaz ez? Szőkéből lennék sötétbarna. Előre is köszönöm a válaszokat.

18/L

2017. jan. 25. 09:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Maximum a hajnövekedést lehet befolyásolni, de a már meglévőt nem lehet módosítani.
2017. jan. 25. 14:29
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D Látom a legtöbben az én véleményemen vannak, miszerint ez hülyeség, de azért akad ellenpélda is. Szerintem amúgy gyakran a véletlen műve a dolog, én nem hinném, hogy a menstruáció befolyásolná a haj vagy főleg a köröm szerkezetét... Valószínűnek tartom hogy annak nem fogja be a haját/potyog le a körme, akinek akkor is ledobná/lepotyogna, ha nem lenne épp havija.

Egyébként festettszőke hajam van, így valószínűleg elkezdi majd ledobni a színt (ezt a fodrász is mondta, újra kell majd 1-2x festeni), de talán nem a menzesz miatt lesz... :P

2017. jan. 25. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj el! :) A story magazinos urban legendekkel meg nem kell foglalkozni.
2017. jan. 25. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi lett? Ledobta?
2017. ápr. 30. 11:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Az agyam az ékszíjat :D
2017. máj. 1. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!