Lehetséges a nemi szervek körüli bőrt világosítani?
Figyelt kérdés
A nemi szervem körüli rész sötétebb mint máshol a bőröm és nagyon zavar, ezen szeretnék változtatni valahogyan, ha lehet.
19/L
2017. jan. 24. 08:00
2/5 anonim válasza:
Nekem is olyan,zavar,de ez van.🙁
3/5 anonim válasza:
Mivel az a normális, hogy sötétebb, nem lehe vele sokat tenni, de értelmetlen is.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, de nincs is ezzel baj, a legtöbb nőnek sötétebb ott a bőre. Fogadd el!
5/5 anonim válasza:
Egy barátnőmtől hallottam, hogy a plasztikai központokban ma már meg tudják oldani. Bár, a nőcik leginkább a másik nyílásnál csináltatják meg, picit hátrébb, ha értesz... Ennyit tudok.
Én nem hiszem, hogy nem kéne csináltatnod, mert ez így természetes, de ha mégis, nézz utána, mert lehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!