Mivel tudnám ezt eltüntetni?
Figyelt kérdés
Kinyomtam egy pattanást és ma barna, gennyes folt lett a helyén. Tudom hogy nem szabad nyomkodni, de ez sehogy nem akart eltűnni. Kérlek ne azzal gyertek hogy legközelebb ne nyomkodjam, abban kellene segítség, hogy MOST mivel kenjem be... Mindenkinek köszönöm aki tud segíteni egy kicsit!!2017. jan. 22. 18:20
1/7 anonim válasza:
A pattanást addig kell nyomni amìg vér nem jön belőle. Nem nyomtat ki jól és begyűlt. Nyomd ki, fertőtlenìtsd, holnap rakj rá korrekktort!
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom, de akkor nem lesz rosszabb?? :/
2017. jan. 22. 19:11
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam kinyomni. Szerintem az a baj hogy felsértettem körülötte az egészséges bőrt ahol nyomkodtam. :( a korrektor sem segít mert heg és nem csak egy elszineződés. :/ de azért köszi a segítséget!!
2017. jan. 23. 14:59
5/7 anonim válasza:
Nem teljesen tiszta a leírtak alapján. Annyira erősen megnyomtad, hogy felsértetted körülötte a bőrt? Olyan mintha lenyúztad volna?
Amúgy ha van otthon méz, vagy aloe gél, akkor kend be azzal.
Ha van még benne genny, akkor ki kell nyomni, addig amíg nem vérzik (jól írtál előttem), lefertőtleníteni alkohollal és utána bekenni.
6/7 anonim válasza:
Én sem értem. Papìrzsepivek kell nyomni, nem simán körömmel. Illetve, ha látszik a sárgás gennyszerüség, kicsit még kell tűvel bökni és jól kinyomni.
7/7 A kérdező kommentje:
Papírzsepivel csináltam. Mindegy már sikerült megoldani, de azért ködzönöm. A sebet lemostam kamilla teával, így aztán lejött majd elkezdtem homoktövis krèmmel kenegetni. Már csak egy picit piros a helye.
2017. jan. 25. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!