Aki vissza tudta fordítani az őszülés folyamatát, hogyan csinálta? Nem festésre gondolok! ;-) Fejmasszázs, vitaminok, gyógynövények, pakolások?
A kérdés direkt azokhoz szól, akiknek sikerült, tehát nem hozzád, mert ezek szerint neked nem sikerült.
Olvass kicsit jobban utána témának, mert lehetséges a dolog.
De nincs olyan, ez lehetetlen.
Max. kamuznak.
Nekem is amikor kijött pár szál, utána évekig nem jött több, kb. 5 év múlva kezdett el több lenni, aztán megint csak annyi volt és megint kb. 3 év eltelt, mire több lett, szóval lehetne kamuzni, hogy megállítottam az ősz hajszálak további szaporodását. De nem.
Saját tapasztalatom az, hogy van olyan hajszálam, aminek a vége barna, utána volt egy fehér szakasz és a tövénél pedig FEKETE 1-2 cm-en. Szóval 100%, hogy lehetséges. Csak azt nem tudom, hogy esetemben mi váltotta ki a haj megerősödését.
Alig vannak ősz hajszálaim, de nem is szeretnék többet.
5: ilyen mindenkinek van :)
Semmi sem váltotta ki, egyszerűen így nőtt.
#4! Tényleg lehet! :-)
Nem színezésre gondolok. Tényleg olvass utána.
Kérlek, hogy ne offolj tovább, mert már 3 reagálás érkezett, de egyik sem válasz a kérdésemre, pedig én arra akarok választ kapni.
Oké, felfogtam, hogy te abban hiszel, hogy neked nem sikerülhet, de az engem nem érint.
Engem az érdekel, aki a kérdésemre tudja a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!