Önbarnító kendőt hogy használjak hogy ne legyek foltos?
Figyelt kérdés
kb 3-4x próbáltam ki de mindegyiknél foltos lettem.Erősen rá kell nyomni a bőrre vagy dörzsölni kell vagy csak simán felrakni?Ti hogy szoktátok?Mert ha szétnyitom akkor először egyik arcom utána másik oldalt utána orrom,állam,homlokom.De nem mindig lesznek egyformák:S
Egyébként az arcomon körkörös mozdulatokkal csináltam és maszatos hatása lett...
2010. máj. 5. 14:29
1/2 anonim válasza:
nekem önbarnitos testápolom volt de olyan pöttyös voltam töle mint vmi dalmata xD apám meglátott ugy kidobta a krémet me aszondta gusztustalan :D
2/2 anonim válasza:
:D Sehogy! Én szoliba járok, és hogy ne kelljen mindig mennem, ezért használok barnítós testápolót (Dove) attól olyan a bőröm, mint a bronz. Nagyon szép! De ilyen halál fehér bőrre rá ne kend a barnítós cuccot, mert foltos leszel. Ha mégis, akkor egy tanács: bőrradírt használj és borotváld le a lábad, utána kenj rá krémet, de keveset és mindenhová ugyan annyit. Aztán rögtön kézmosás, mert a tenyered barna marad! ARCRA ne kenj ilyet! Főleg ne kendős barnítót. :D Vannak erre külön arckrémek, amikben nagyon kevés barnító van, és fokozatosan leszel tőle barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!