Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Olyan problémám lenne, hogy eléggé pattanásos a bőröm, az arcomon ,és a vállaim a hátam felőli oldalon. Milyen bőr ápolási termékeket tudnátok ajánlani? Illetve kozmetikushoz milyen sűrűn kellene eljárnom. Nekem elég hamar zsírosodik a bőröm. Sajnos ilyen bőr típusom van. Mit tudnék ezzel a problémával kezdeni? Befolyással van az önbizalmamra is ismerkedés terén, mert tudom, hogy egy ragyás arcú sráccal nem szívesen ismerkednek a lányok, meg számomra sem épp egy üdítő látvány amikor tükörbe nézek. Körülbelül 15-6 éves korom óta ilyen az arcom és azóta ilyen, de meguntam már és itt az úgy érzem itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjek. Légyszíves segítsetek.

22/F

2017. jan. 13. 20:41
 1/2 IKONszappan válasza:

A pattanásos bőr valóban nehezen kezelhető, de azért a helyzet nem reménytelen! :-) Mindenképp javaslom a rendszeres kozmetikust, legalább havonta egyszer. Keress olyas valakit, akit a barátaid, ismerőseid jó szívvel ajánlanak. Valamint hatásos lehet, ha zöld agyagból készítesz magadnak heti egyszer pakolást. Ez egy teljesen természetes anyag, minden káros anyagtól mentes. Beszerezheted natura boltból, netről. Csak vízzel keverve kell pépet készíteni belőle, és felkenni. Ha megszáradt, langyos vízzel leöblíted és kész is. Jó lehet rá valamilyen iszapos szappan is.

Például: [link] :-)

A leírásban olvashatsz arról is, hogyan célszerű használnod.

Remélem tudtam segíteni?!

2017. jan. 27. 10:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ. Most fogom kipróbálni. Ha lesz változás mindenképp írok.
2017. márc. 8. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!