Milyen fodrászatok vannak, ahova holnap bejelentkezés nélkül bemehetek?
Van itt nalunk egy tuti, irom a cimet: Dortmund, Kleinestrasse 2.
Vagy ez messze lenne neked?
Biohair-ről mondanak hideget és meleget is.
Szerintem foglalj egy időpontot mondjuk 2 nappal a hajvágás utánra és ha mégis jó lesz le tudod mondani hogy közbejött valami de elég ideje van hogyha valaki jönne hozzá még oda tudja adni másnak.
Igen lehet ez lesz egyébként. Az a baj, hogy elég hosszú a hajam, és ugye az drágább, ezért gondoltam, hogy anya levágja itthon, akkor már elég rövid lesz, és max olcsóbban kiigazítják :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem olcsóbb a kiigazítás mint a komplett vágás. Ugyanúgy vágás.
És legalább tudnak fazont csinálni nem pedig egy bena csikban lesz levagva...
Lehet anyukája is jól tudja vágni, attól hogy nem dolgozik hivatásos fodrászként még egy sima igazítást meg lehet tanulni.
Amúgy nem értem miért hajhossz alapján megy a vágás, ha a vállig érőből vágatok 5 centit az olcsóbb mintha a derékig érőből vágatok 5 centit pedig ugyanannyi hajat vág le. Inkább idő-levágott mennyiség-bonyolultság alapján kéne, valahol drágább az hogy lecsapnak a hosszú hajad végéből pár töredezést meg a frufrudat helyrehozzák mint rövid hajból egy komplett frizura.
Direkt béna egyenesre szerettem volna eddig fazonra volt, de meguntam már. :)
Én sem nagyon értem, pláne azt, hogy sok helyen a lapockáig érő hajamat hosszúnak tekintik, nem pedig félhosszúnak. Elmentem levágatni pár centit, és ugyanannyit fizettem, mint a mellettem lévő lány, fenékig érő hajjal, aki állig vágatta.
De mindegy, jól sikerült, úgyhogy nincs rá szükség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!