Mennyire romlik a hajam állapota, hogyha befestetem extrém színre? De csak megpróbálnám?
állítólag jobban roncsolja, ha az egészet feketére festeted :)
Mit értesz extrém alatt? kék? lila? zöld? piros? rózsaszín?:) vagy az egész egybe?
Nemtudom h ez mennyire extrém neked,de nekem olyan hajam volt,h le lett szőkítve,pink frufru,mind2 oldalt 1-1 citromsárga és 1-1 kék melírt
És elég rendesen tönkrement a hajam.Igazából havonta újrafestettem,szal nem éreztem a különbséget,de most lenövesztettem és annyira hihetetlen a különbséég..Fényes,niincs agyontörve,nem száraz,szal én mégeccer nem mennék ebbe bele,főleg mert minden nap odaálltam a tükör elé,h na mennyire nőtt le.2évembe telt h lenőljön..
Tudom,tudom,én szeretném,de ha előttem tapasztaltabb emberek szóltak,akkor nincs más választásom,és az én fejbőröm érzékeny is,lehet,hogy pont én lennék rákos.nem tudhatom.Nem hiszem,hogy befestetem,de azért köszi.
majd még gondolkozok ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!