Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkítő vagy Syoss lighteners?

Szőkítő vagy Syoss lighteners?

Figyelt kérdés

Barnából szőke lennék.

Melyiket ajánlod inkább és miért? Szőkítőpor oxival vagy Syoss lighteners?

(Korábban festett, színeltávolított hajra - ez csak részben sikerült)

2017. jan. 9. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A szőkítő drasztikusabb viszont hatásosabb a syoss gyengébb viszont annyira nem hatásos. Ha szeretnéd hogy maradjon hajad én a syosst mondanám de azt is csak módjával. Én is ugyan ezen a projecten vagyok túl, festett sötétbarnából jég szőke vagyis csak felül szőke alul barna hogy marafjon is hajam és ezt is csak melirozással és egy évembe telt hogy felül(kalapvonalig) teljesen szőke legyek és igy is látom hogy a szőke kicsit töredezetebb alul a barna meg tök egészséges. Na igy maradt meg a derékig érő hajam. A syosst én tőfestésre használom mert szép fehér szőke lesz tőle akármilyen szőkét probáltam professionálisat is nagyon csunya tövet csinált.
2017. jan. 10. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Még annyit hogy mivel "színeltávolítottatok"? Fodrász vagyok hátha tudok segiteni

Első voltam

2017. jan. 10. 10:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Colour B4-t használtunk.

Érdekes, amit írsz, hogy gyengébb. Féltem, hogy túl erős a Syoss.

2017. jan. 10. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!