Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hoy lewhetne szebb az arcom?

Hoy lewhetne szebb az arcom?

Figyelt kérdés

Eddig alapozót használtam, meg púdert. Vannak pattanásaim, de néha elvakargatom őket:S

Már alapozót nem nagyon akarok használni.

Valkinek lenne valami jó tippe, hogy hogy ápoljam az arcom, hogy eltűnjenek a pattanásaim?

Arctisztítás meg van minden nap, bár néha nem mosom le radírral az alapozót:S

2010. máj. 4. 14:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért a kérdésben, csak kapkodtam :)
2010. máj. 4. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, én a helyedben biztos, hogy szakemberhez fordulnék (kozmetikus), és nem kísérleteznék magamon. Szerintem szakszerűbben ki tudja tisztítani az arcod, nem maradnak hegek és tanáccsal is ellát. Havonta egyszer belefér szerintem, nem olyan drága.
2010. máj. 4. 14:56
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Tapasztalatból mondom, hogy a pattanásokra (acne) a legjobb és amit a bőrgyógyász is ajánlana, és nem a kozmetikus, mert ő csak nyomkodni tudja a problémás bőrt, ami hegek vezethet az a Roaccutan gyógyszer pár hónapig kell csak szedni, és végleg eltünnek a pattanások, még a miteszerek ellen is nagyon jó. Ezután pedig használnod kellene pórus összehúzó tonicot, hogy semmiféle szennyeződés ne támadja meg a bőröd szépségét. Hidd el nekem azért a legjobb ez a kezelés, mert nem fájdalmas és nem hagy nyomot a bőrödön, gondolok pl. a (hegekre, amit pattanások okozhatnak). Azt kívánom tiszta szívből,hogy legyél nagyon szép!

Üdv: Krisztina

2010. máj. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!