Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kakaóvajjal barnulni?

Kakaóvajjal barnulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én most feküdtem ki a napra 30 percet , de nagyon barna lettem.

Kakaóvajjal kentem be magam. Soha semmitől nem voltam még ilyen barna.

Mindenkinek ajánlom.

Puszi

2010. máj. 4. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a barna sör ugyan ilyen jó!sőt!a kakaóvaj után 2 nappal fakulni fogsz!a barna sörtől nem.
2010. máj. 5. 15:04
 12/18 A kérdező kommentje:

gyógyszertárban lehet kapni, és nálunk nem drága, mondjuk ez gyógyszertárfüggő:)

egyenletesen barnulsz tőle. aznap mikor napoztál még kicsit meglátszik hogy hova jutott több , és hova kevesebb, de másnapra teljesen egyenletes lesz a barnaságod.

Istenkirály a kakaóvaj!!!:)

2010. máj. 10. 09:28
 13/18 A kérdező kommentje:

2 körül feküdtem ki , és bekentem magam mindenhol.

a lábam nekem nagyon hezen barnul, de most gyönyörű:)

szívesen:)

2010. máj. 10. 09:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi,hogy naptejet előtte egyáltalán nem kentél magadra,csak a kakaóvajat?És azt akkor mikor egyből kimentél napozni?Én is holnap fogok venni kakaóvajat,bár ugye most elég esős az idő:S Remélem ha majd lesz nap,szépen lebarnulok tőle:)
2010. jún. 1. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja még valami:D Mennyit kentél magadra?Kevesebbet/többet?
2010. jún. 1. 16:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Most lehet,hogy hülye kérdés,de nem fogja meg a fehér ruhát? Csak mert írtad,hogy először ahová több jutott jobban barna. És hogy másnapra bebarnul egyenletesre?:O

Már ezek után esküszöm minden vágyam,hogy kakaóvajat kapjak valahol,mert én is szenvedek hogy a lábam nem barnul úgy... De jó lenne,ha nálam is hatna!:)

2010. jún. 9. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
A 100 gramm meddig elég kb?
2010. jún. 10. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja és még két kérdés!:) A tenyered nem e lesz barna? És télleg hamar kikopik (2 nap ahogy az egyik válaszoló írta) a szín?
2010. jún. 10. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!