Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tippek, tanácsok? Mennyi...

Tippek, tanácsok? Mennyi időnek kell el telnie szőkítés után, hogy ne dobja le a színt a hajam? Illetve valamilyen sampon vagy bármilyen szer a színmegtartásra?

Figyelt kérdés
Le lett szívatva a hajam barnából, most hamvas közép szőke, ami gyönyörűen benne marad kb 2 hétig aztán szépen jön vissza arany árnyalat.
2017. jan. 4. 11:52
 1/3 anonim válasza:

Nővéremnek szintén ledobja a haját egy idő után a festék (neki fekete volt előtte a haja). Kitartóan festegette, mire megmaradt neki, valahol.

Mióta fested szőkére? Milyen időközönként? Hányszor volt festve? Milyen festékkel?

Én évekig voltam szőke, szinte mindent kipróbáltam, hogy ne legyen aranysárgás a hajam.

Kezdtem azzal, hogy olyan festéket vettem, amiben egyáltalán nincs semmi arany árnyalat. Ha a fodrászkellékeshez bemész, elmondja neked, hogy melyik festéktől lesz aranysárga a hajad.

Használtam hamvasító samponokat is, amiktől nagyon rossz állapotba került a hajam és fehér tincsek lettek a szőke hajamban. Így lemondtam a szőkéről :D Beleuntam.

2017. jan. 8. 11:52
 2/3 anonim válasza:

Nővéremnek szintén ledobja a haja egy idő után a festéket*

így akartam írni

2017. jan. 8. 11:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod :)

December elején lett kiszőkítve,utána rögtön mentem 2 hét múlva,kövi alkalom jan. 20 lesz.

Joico blue intenzív hamvas közép-szőkével lett festve,nem mentünk a véletlenre :D

Gyönyörű volt,még első mosás után is...aztán szépen lassan fakulgat ki. :/

2017. jan. 9. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.