Tippek, tanácsok? Mennyi időnek kell el telnie szőkítés után, hogy ne dobja le a színt a hajam? Illetve valamilyen sampon vagy bármilyen szer a színmegtartásra?
Nővéremnek szintén ledobja a haját egy idő után a festék (neki fekete volt előtte a haja). Kitartóan festegette, mire megmaradt neki, valahol.
Mióta fested szőkére? Milyen időközönként? Hányszor volt festve? Milyen festékkel?
Én évekig voltam szőke, szinte mindent kipróbáltam, hogy ne legyen aranysárgás a hajam.
Kezdtem azzal, hogy olyan festéket vettem, amiben egyáltalán nincs semmi arany árnyalat. Ha a fodrászkellékeshez bemész, elmondja neked, hogy melyik festéktől lesz aranysárga a hajad.
Használtam hamvasító samponokat is, amiktől nagyon rossz állapotba került a hajam és fehér tincsek lettek a szőke hajamban. Így lemondtam a szőkéről :D Beleuntam.
Nővéremnek szintén ledobja a haja egy idő után a festéket*
így akartam írni
Köszi a válaszod :)
December elején lett kiszőkítve,utána rögtön mentem 2 hét múlva,kövi alkalom jan. 20 lesz.
Joico blue intenzív hamvas közép-szőkével lett festve,nem mentünk a véletlenre :D
Gyönyörű volt,még első mosás után is...aztán szépen lassan fakulgat ki. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!