1/11 Sunshinedoll válasza:
A szőke mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot, tónust. Lehet aranyosabb vagy rezesebb szőke, vagy hamvasabb is, nagyon sokféle szőke létezik pl a technika tekintetében is, egyöntetű, melíros, balayage, stb.
Nekem pl. eredetileg sötét hajam és sápadt bőröm van, és nagyon jól áll a szőke, életemben nem gondoltam volna, hogy jó lesz :D
2/11 anonim válasza:
A sötét szemed mellett először különösen hatna, de próbáld ki!
4/11 anonim válasza:
A szemoldokod sotet, azt is befestened? A nagy barna szemeid miatt is jobban tetszik nekem a mostani hajszin :)
5/11 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a szőke bármilyen árnyalata mindenkinek jól áll.- Vannak akiknek kimondottan borzalmas külsőt adna ha világos hajszíne lenne. A te esetedben is rossz hatást keltene a szőke haj, mert eleve sötét a szemed, szemöldököd, az összhatás úgy ahogy van. Esetleg világos barna vagy barnásvörös haj az jól állna. De a szőke nem. Arról nem is beszélve, hogy nagyon roncsolja a hajad, és a sötét hajad miatt nagyon hamar látszana a lenövés ami elég csúnya szokott lenni.
6/11 anonim válasza:
Én férfiként azt mondom próbáld ki,mert jól állna.
7/11 anonim válasza:
Szerintem se állna jól. Az 5. leirta.
Én inkább azt javaslom hogy egy kis rövid sportos frizurát próbálj ki.
8/11 anonim válasza:
szerintem borzalmasan álna a sötétebb bőrödhöz és szemedhez. nem tudom, milyen az eredeti hajad, de gondolom az is jó sötét, így hamar csúnya lenövésed lenne. én nagyon max egy világosabb barnát tudnék elképzelni.
10/11 anonim válasza:
Szerintem se állna jól a szőke. Egy barnát viszont el tudnék rajtad képzelni. Amúgy a szőke tényleg nem áll jól akárkinek, ezt tapasztalatból mondom. Engem pont a fodrászom győzött meg hogy szőkítsük ki mert milyen jól fog állni, de hiába van fehér bőröm meg kék szemem, botrányosan szarul állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!