Intim szőrtelenítésre mit ajánlotok? Minden praktikat elfogadok!
Figyelt kérdés
Nos, borotvát és borotvahabot használok. Előtte átradírozom azt a területet! De nagyon zavar hogy kb mar a 3. Napon kipiroslik a szor korul a bőr, és persze megjelenik a borosta. Arra gondoltam hogy veszek epilatort, de attol felek hogy tobbet artok vele magamnak. A gyantát meg nem bírom használni nincs hozza kezugyessegem, meg nem is ertek hozza. Erdemes lenne megvennem azt az epilatort? Kozmetikushoz nem szeretnek menni mert szegyenlos vagyok. 17/L2017. jan. 1. 20:14
1/3 anonim válasza:
Epilátorral csak "felül" tudnád szőrteleníteni, a kínosabb területeken nem maradna a borotva. Én próbáltam, egy darabig alkalmaztam. Fáj, nagyon fáj de hozzá lehet szokni. Ami nekem végül bevált az ISANA női intim borotva. [link]
Mostanában hallottam a trimmelőről is, ezt viszont még nem próbáltam de jókat olvastam róla.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi szepen megvettem. :) Nem sokara ki is probalom. Ha nem valik be akkor viszont marad az epilatorod megoldas meg ha sikitok a fajdalomtol.
2017. jan. 2. 12:55
3/3 anonim válasza:
Majd írd le kérlek, mit tapasztaltál. Én is megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!