S. O. S Nagyon pattanásos az arcom! Mit tegyek? 15F
Pattanasokra: aloe vera
De nem olyan drogeriaba kaphato hanem a rendes noveny.
Nekem semmi se hasznalt, csak ez az egy. A noveny levelet kette kell vagnod es a benne levo let, zseles nedvet elkened az arcodra, megvarod mig megszarad es langyos szappanos vizzel lemosod.
Ezt napi en napi egyszer alkalmaztam este, de neked a leirasod alapjan inkabb ketszer kellene. Reggel es este.
Szerintem ezt probald meg meg a borgyogyasz elott, mert (sajat eset) baratnom elment, neki tiszta heg az arca a gyogyszerek miatt amiket a borgyogyasz felirt neki. Mikor en akartam elmenni kaptam ezt a tanacsot es 2-3 het alatt meglatszott, hogy hasznalom.
1-1,5 honap utan mar szinte semmi se volt az arcomon, pedig en is pattanasos voltam nagyon:) Remelem segit majd.
18/L
Kerj gyogyszeres kezelest... de ne ijedj meg ha az elso honapban meg
Kifog jonni az arcodon a pattanas mert nekem is kijott es most mar egyre szebb az arcom :) szoval hajra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!