Sebes, pattanásos arc. Holnap szilveszteri buli. Mit tegyek?
Érezd jól magad.
Esetleg alapozót használj.
Alaposan megtisztított arcbőr, majd egy jól fedő alapozó és púder csodákra képes.
Ha a bőröd száraz ne testápolóval kenegesd, hanem kozmetikustól vagy illatszerboltban vízhiányos bőrre való arckrémet használj. Ha zavar, ez a minimum amit tegyél meg, a nyomkodást meg amennyire tudod mellőzd, tudom nehéz nekem sem könnyű :D De attól még tudom hogy nem szabad, és a fertőtlenítés, tisztítás alapvető. Koszos kézzel sose nyomkodd magad. Ha nem akarsz gyulladást még nagyobb cuccal benne, akkor csak akkor nyomd ki ha tudod hogy sikerülni fog, és ne körömmel csináld. Még jobb ha előtte forró gőzben felpuhítod a bőröd...
Nem tesz jót, ha nyomkodod is és alapozót pakolsz rá. Este lemosod a festéket? Mindenképp mosd le,ha fáradt vagy, akkor is!
Hetente1x bőrradírozz, tonizálj( alkoholmenteset használj) Koszos kézzel ne nyúlj az arcodhoz, sűrűbben moss kezet. Ami az arcodhoz ér, azt fertőtlenítsd!
Keress egy jó hidratáló arckrémet,ami a te bőrödre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!