Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sebes, pattanásos arc. Holnap...

Sebes, pattanásos arc. Holnap szilveszteri buli. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már évek óta pattanásos vagyok és valamiért majdnem minden este beállok a tükör elé és sebesre nyomkodom magam.Tudom,hogy ez végzetes hiba de egyszerűen nem bírom megállni..(ötlet mitől van?) Ráadásul következő nap egy nagy adag alapozót meg korrektort rá is pakolok. A bőrőm eredetileg nagyon száraz és hámlik is ezért minden alvás előtt egy kis testápolót rakok rá.Ez jó ötlet? Természetesen holnap szilveszteri buli és úgy fogok kinézni mint egy ragyás troll. :( Valakinek van ötlete,hogy mit kezdjek magammal? A nyomkodásról képtelen vagyok leszokni.

2016. dec. 30. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Érezd jól magad.

Esetleg alapozót használj.

2016. dec. 30. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Az Akne lesz, NEM zsíros kenőcs kell rá! Hanem bőrgyógyász,
2016. dec. 30. 23:50
 3/6 anonim válasza:
Nekem néha segít egy nagyon pici fogkrém (de eleve zsírosabb a bőröm, szerintem ha a tied száraz inkább ne próbáld).
2016. dec. 31. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Tényleg bőrgyógyásszal kéne megnézetned de persze a buliig ez ellen semmit sem tudsz tenni. Ha van balami nyugtató hidratáló krém azzal kendd be, a nap folyamán ha lehet pihentesd és csak estére a buli előtt alapozd. A nyomkodás ellen nem tudom mit lehet tenni, én is hasonló helyzetben vagyok bár nekem csak pár miteszerem van mindig amiket szétnyonkodok és egy csodás pattanás lesz belőle, amit szintén nyomkodok és sebes lesz... Ördögi kör de mást nem lehet ellene tenni mint nem nézni tükörbe esténként...
2016. dec. 31. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Alaposan megtisztított arcbőr, majd egy jól fedő alapozó és púder csodákra képes.

Ha a bőröd száraz ne testápolóval kenegesd, hanem kozmetikustól vagy illatszerboltban vízhiányos bőrre való arckrémet használj. Ha zavar, ez a minimum amit tegyél meg, a nyomkodást meg amennyire tudod mellőzd, tudom nehéz nekem sem könnyű :D De attól még tudom hogy nem szabad, és a fertőtlenítés, tisztítás alapvető. Koszos kézzel sose nyomkodd magad. Ha nem akarsz gyulladást még nagyobb cuccal benne, akkor csak akkor nyomd ki ha tudod hogy sikerülni fog, és ne körömmel csináld. Még jobb ha előtte forró gőzben felpuhítod a bőröd...

2016. dec. 31. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tesz jót, ha nyomkodod is és alapozót pakolsz rá. Este lemosod a festéket? Mindenképp mosd le,ha fáradt vagy, akkor is!

Hetente1x bőrradírozz, tonizálj( alkoholmenteset használj) Koszos kézzel ne nyúlj az arcodhoz, sűrűbben moss kezet. Ami az arcodhoz ér, azt fertőtlenítsd!

Keress egy jó hidratáló arckrémet,ami a te bőrödre jó.

2017. jan. 2. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!