Valaki használt már "black mask"-ot (fekete maszk)? Ha igen akkor mi a véleménye róla?
Bár én még nem próbáltam, a legtöbb visszajelzés nem volt túl pozitív.
Viszont rengeteg koreai termékről hallottam jó dolgokat, mivel az Koreában eléggé odafigyelnek az arcbőrre. (Én is kacérkodom a gondolattal, hogy rendeljek) Jelenleg még csak zöld teát használok a bőrömre (nem megiszom, hanem vattával viszem fel a bőrömre-természetesen nem rakok cukrot és citromlevet a teába :D), és remekül használ. Valamint a mitesszer-eltávolításról még annyit, hogy még jónak hallottam a Holika Holika Pig-nose Clear nevű termékét. Egyébként pedig ha rákeresel az Oh my brush nevű blogra, sok érdekes és hasznos információt tudhatsz meg. Remélem, hasznát veszed a dolgoknak, amiket leírtam :D
Nekem leszedte a kèpemről az elhalt hámsejteket.
Már csak a homlokomra ,orromra ,orrom mellé és az államra kenem. Egyszer felvittem teljes arcra . Könnyeim potyogtak ùgy szedtem le . Tép .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!