Mi volt a neve annak a frizurakészítő valaminek aminek lyuk van a közepén?
Figyelt kérdés
Aki tudja írja már meg nekem annak a frizura készítőnek a nevét amit megpróbálok az alábbiakban kifejteni:
egy ilyen bársony anyagú,téglalapszerű valami, lyukkal a közepén,amibe a hajat bele kell fűzni, aztán a haj végéig lehúzni,és feltekerni...aztán lesz belőle egy szép konty. remélem sikerült úgy leírni hogy kivehető belőle hogy miről beszélek.:)
2010. máj. 3. 15:09
1/5 anonim válasza:
origami. :) valami ilyesmi. Tudom. mert én is kaptam ilyet :D
3/5 anonim válasza:
Szerintem vagy a hairogami, meg van az, amiben drót van, de a nevét sajna nem tudom, pedig volt olyanom.
4/5 anonim válasza:
van póniflipsz is, nem tudom árulnak-e még olyat :/. nekünk sajna eltört :D
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen...most már csak meg kell találnom...talán addigra meglesz mire visszanő a hajam:)
2010. máj. 4. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!