Az 1 havi MagicHair kapszula is ugyan olyan hatást ér el mint a 3 havi?
Figyelt kérdés
Vagy ez hogy működik? Mért vannak szétválasztva egyes adagok? Meg tudná nekem valaki mondani?2016. dec. 24. 11:22
1/3 anonim válasza:
Ha egy havit veszel, egy hónapig szeded, ha három havit, akkor három hónapig. Nem mindegy, hogy egy hónapig nő gyorsabban a hajad, vagy három hónapig. Szóval nem.
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben hanyagolnám a Magic Hairt. Mondjuk nem próbáltam ki, de a krémmániás vélemények alapján nem is maradtam le semmiről.
3/3 anonim válasza:
Nem ismerem konkrétan a MagicHair-t, viszont én javaslom, hogy nézd meg az összetevőit. Általában az ilyen hajnövesztős dolgokban valamilyen olaj van, vitaminok, és növények (pl. bogyósgyümölcs-termések vagy valaminek a levele) kivonata. Nos, ezeket olcsóbban be tudod szerezni és nem is biztos, hogy szükséged van rájuk.
Házi olajos pakolás, átlag multivitamin csodákra képes. Ha már ezek eddig is megvoltak, szinte a maximális sebességen van a hajad növekedése. Hogy a kérdésre is válaszoljak valamennyire, mindkettő hatása közel 0 lesz, tehát hasonló eredményt érsz el vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!