Szerintetek mivel lehet elérni ilyen szép hamvas bőrt?
Genetika nagyrészt.
De nekem tudod mi vált be? Egy elég jóhírű kozmetikában ajánlották a natúr tengeri sós arcradírt és a 200 mg E-vitamin kapszula 2 heti szedését.
Persze állati szkeptikus voltam, de örültem, hogy nem a saját méregdrága terméküket erőltetik rám.
Eredmény: már pár napon belül extra sima arcbőr és csökkent pórusméret. Persze a kúra előtt egyszer alaposan ki kellett tisztítani a bőröm.
Sós arcradír használat után egy jobb minőségű parfümmentes hidratáló krémmel kenem be (mikor mi van otthon, volt, hogy Bioderma, legutóbb Sebamed).
Ezzel a 3 komponensel az extrém rücskös tág pórusos bőröm is láthatóan szebb lett. És a csoda, hogy múltkor smink nélkül mentem anyósékhoz a párommal és megdícsérte, hogy milyen sima a bőröm, elcsodálkozott, hogy nincs rajtam alapozó.
Még annyi, hogy a bolti arcradírok tényleg nem tesznek jót a bőrnek. A sö azért is jó, mert fertőtlenít.
Minél kevesebb paraffin és alkohol tartalmú dolgot kenünk magunkra annál hálásabb lesz a bőrünk.
És hangsúlyozom 3 nap után volt eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!