Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mivel lehet...

Szerintetek mivel lehet elérni ilyen szép hamvas bőrt?

2016. dec. 18. 05:25
 1/5 anonim ***** válasza:
szerencsés genetika + legyél milliomos
2016. dec. 18. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Genetika nagyrészt.

De nekem tudod mi vált be? Egy elég jóhírű kozmetikában ajánlották a natúr tengeri sós arcradírt és a 200 mg E-vitamin kapszula 2 heti szedését.

Persze állati szkeptikus voltam, de örültem, hogy nem a saját méregdrága terméküket erőltetik rám.

Eredmény: már pár napon belül extra sima arcbőr és csökkent pórusméret. Persze a kúra előtt egyszer alaposan ki kellett tisztítani a bőröm.

Sós arcradír használat után egy jobb minőségű parfümmentes hidratáló krémmel kenem be (mikor mi van otthon, volt, hogy Bioderma, legutóbb Sebamed).

Ezzel a 3 komponensel az extrém rücskös tág pórusos bőröm is láthatóan szebb lett. És a csoda, hogy múltkor smink nélkül mentem anyósékhoz a párommal és megdícsérte, hogy milyen sima a bőröm, elcsodálkozott, hogy nincs rajtam alapozó.

Még annyi, hogy a bolti arcradírok tényleg nem tesznek jót a bőrnek. A sö azért is jó, mert fertőtlenít.

Minél kevesebb paraffin és alkohol tartalmú dolgot kenünk magunkra annál hálásabb lesz a bőrünk.

És hangsúlyozom 3 nap után volt eredmény!

2016. dec. 18. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
A tengeri sós arcradírt úgy értettem, higy bemész a boltba, veszel egy zacskó tengeri sót és a tenyeredben picikét megnedvesítve átdörzsölöd vele óvatosan! a bőröd.
2016. dec. 18. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
En is szoktam tengeri sos arcradirt hasznalni, selymese teszi a bort, es puhava, leradirozz mindent, es fertotlenit. :) es utana pedig bioolajt teszek fel es attol is extra puha es szep,ude arcom lesz.
2016. dec. 18. 15:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És hol lehet venni ilyen sót? :) Argán olajat szeretnék még venni, az mennyire hatásos? Egyébként nekem nem rücskös a bőröm, meg szűkek a pórusaim de valamiért még se olyan mint ennek a csajnak. Az orrom körül pirosas meg még látszanak a pattanásaim utáni apró hegek. (De nem bemélyedőek szerencsére) Nagyon rég óta használok alapozót, lehet hogy azért ilyen csúnya? Nyáron minden nap volt rajtam, még 40 fokban is. :S
2016. dec. 18. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!