Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna színt szeretnék elérni,...

Barna színt szeretnék elérni, önbarnító vagy szoli?

Figyelt kérdés

Önbarnítóból tanácstalan vagyok hogy melyik lenne jó, nekem olyan kéne ami azonnal hat. De olvasok mindenről jót is rosszat is.

Viszont a szoli tuti beválik.

Szerintetek?

Érdemes kiadni önbarnítóra? Csak jó lenne tudni melyikre...

2016. dec. 17. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért akarsz télen barna lenni?
2016. dec. 18. 00:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Önbarnítótól ronda színed lesz, inkább narancs árnyalatod lesz ,mint barna, ráadásul nehéz felvinni szépen, foltmentesen, kényelmetlen és büdös is, olyan lesz a ruhád is. És sok tesztelgetés kell, míg rá nem jössz melyik az amelyik neked a legszimpatikusabb. De ha ajánlhatok egyet akkor az a Dr Kelen Selfsun Tan Önbarnító ezt sokan kedvelik,én is ismerem nagyon jó termék, de sajnos egy önbarnító sem elég jó.

Szolárium: Igaz, hogy sokszor kell elmenned, de legalább természetes színed lesz, de nem szabad túlzásba vinni, vannak nagyon jó áron akciós szoláriumozások a bónuszbrigádon,illetve alkuponon is. Nézz párat, ajándékba még kedvezményeket is adnak némelyik helyen! :)

+ 1 tanács vegyél Dr Kelen sun solar szolárium krémet, dmben,müllerben,rossmannban, nagyobb Auchenben megtalálod van kisebb csomagolású (199ft általában) kend be magad szolizás előtt és jobban lebarnulsz, illetve megtartja a barnaságod is.:)

2016. dec. 18. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!