Milyen hővédőt vegyek a hajamra?
Hullámos, vékonyszálú, könnyen töredező hajam van, száraz végekkel.
Ha tehetem, mosás után hagyom levegőn megszáradni, de néha muszáj megszárítanom, és olyankor mindig nagyon "kiszárad", pedig használok hajolajat (Helia-D). Ritkán vasalom, de most, hogy frufrum van, jobban áll, ha ki van vasalva. Ha nem is minden nap, de néha hetente kétszer is vasalom. Milyen hővédő spray/krém/akármi van, amit sima szárításhoz és vasaláshoz tudok használni?
Nekem az Inecto Naturals Argan olaj vagy Kokuszolajos hajolaj vált be.:) félreértés ne essék, a leírásában szerepel, hogy "Megvédi a hajszálakat a formázás okozta károsodástól"
Hajmosáskor kenem be vele a hajam és mire megszárítom sokkal selymesebb a hajam,mint mielőtt elkezdtem használni ezt a kis aranyost.:)
Gliss Kur-barmelyik fajta jo. Nekem eddig mind bevált. Hajszaritas elott kell.
Tipp: mielott megszaritod a hajad varj legalabb 10percet h beszivodjon, meg annyival kevesebb ideig kell szaritani a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!