Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dauert (esetleg bio dauert)...

Dauert (esetleg bio dauert) hol tudok csináltatni Budapesten?

Figyelt kérdés

Egyszeri kipróbálás lenne, nem azt kérném, hogy lebeszéljetek róla. :) Olyan fodrászt szeretnék, aki érti a dolgát, netán árat, címet is tudtok mondani. Köszönöm.

A neten találtam már két bio dauert (belvárosi fodrász és G. Melinda), de ők nem érnek rá már idén és nekem most kell. :) )

2016. dec. 15. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Dauert bármelyik fodrászatban megcsinálják, kérdés milyen minőségben. A bio dauert, azt én is akartam, de rájöttem, hogy hülyeség, egyenes hajat tartósan göndöríteni csak kemény vegyszerekkel lehet. Ha mindenképpen akarod a dauert, bár rengeteg hátránya van és ha csak egyszer csináltatod meg utána évekig hülyén fogsz kinézni félgöndör, félegyennes hajjal, akkor a hajas szalont tudom ajánlani, ott mindenki érti a dolgát.
2016. dec. 15. 10:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Megcsináltattam. Tök jó lett. Volt már dauerom jópár éve, nem néztem ki hülyén tőle, főleg nem évekig. A Hajasnak írtam, nem válaszoltak, a honlap jóideje nem működik, ennyit a profizmusról. Nem vállal minden fodrász dauert, nagyon sok fodrászat oldalán nem is található meg az árlistában sem.
2016. dec. 22. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Frissítés: két mosás után max. annyira látszódott, minth az ember fonás után kiengedi a haját. Pedig kentem rá mindenféle göndörítő, fixáló vackot (amit csak emiatt vettem meg), de nem hatott. Akinek meséltem, hogy göndör leszek és csak utána két héttel találkoztam legközelebb, azok kérdezték, hogy miért nem csináltattam meg... Az amúgy egészséges hajamat (tényleg szerencsére soha semmi gondom nincs vele) jól összetörte. Ez csak úgy egy hónap múlva kezdett el látszani rajta. Még jó, hogy volt miből vágni, így azóta 15 centitől már két menetben megszabadultam. Úgy néz ki, hogy rendbejön most már, de nem ajánlom senkinek.
2017. ápr. 29. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!